Korteniemen joulurauha

Evenemangplatsens namn: Korteniemen perinnetila, Liesjärven kansallispuist

Tid: 18.12.2019 kl. 18:00 - 18.12.2019 kl. 20:00

13.12.2019 ° Vind m/s forecast.io

Beskrivning av evenemanget

Joulurauha Metsahallitus 600

Tule ja hiljenny jouluun Korteniemen tunnelmallisella perinnetilalla. Kuusi ja puhtaat oljet on kannettu tupaan, kynttilät valaisevat kamarin. Pihapiirissä hiljennytään jouluhartauteen ja lauletaan tuttuja joululauluja. Polku perille on valaistu kynttilälyhdyin. Ota mukaan myös oma lyhtysi näyttämään tietä perille. Tarjolla kuumaa mehua ja pientä makeaa.

Läge

Vägbeskrivning

Valtatie 2: Kansallispuiston eteläosaan eli Korteniemen perinnetilalle on valtatie 2:lta kääntyvän Kansallispuistontien risteyksessä opaste, jossa lukee "Liesjärvi kansallispuisto" sekä "Korteniemi perinnetila". Risteys sijaitsee Helsinki - Pori-valtatien varrella 24 km päässä Karkkilasta ja 22 km päässä Forssasta. Kansallispuiston tietä ajetaan n 900 m t-risteykseen, josta käännytään oikealle Korteniementielle. Korteniementietä ajetaan 2,7 km Korteniemen pysäköintipaikalle, joka on myös tien päätepiste.

Adress

Korteniemen perinnetila, Korteniementie, Tammela, Suomi

Kommun

Tammela

Arrangör

Arrangör

Metsähallitus, Järvi-Suomen Luontopalvelut

Kontaktuppgifter

sisasuomi@metsa.fi

Tilläggsuppgifter

Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x