Riistakeskuksen luennot Kellokkaassa

Name of the venue: Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Time: 06.09.2019 at 13:00 - 06.09.2019 at 16:00

13.12.2019 ° Wind m/s forecast.io

Description of the event

Uroshirvi kuva Marko Muuttola

Suomen Riistakeskuksen hirvitalousaluesuunnittelija Ville Viitanen pitää luennot perjantaina 6.9. klo 13:00 - 14:00 hirvieläinbiologiasta (hirvi&metsäkauris) ja klo 15:00 - 16:00 Riistametsänhoidosta.

Suomen riistakeskus on käynnistänyt hirvitalousalueiden toiminnan kehittäminen -hankkeen, jonka koulutustoiminta jatkuu koko hankeajan. Koulutuksen painopiste on kuitenkin ensimmäisessä hankevuodessa.

Hankkeen kehittämistavoitteita: Riistanhoitoyhdistysten ja hirvitalousalueiden verotussuunnittelun menettelyiden yhtenäistäminen ja virtaviivaistaminen Paikallistason sidosryhmäyhteistyön kehittäminen Hirvitalousalueiden rajausten tarkistaminen ja tarvittaessa päivittäminen. Pienten hirvieläinten kannan seurannan ja säätelyn kehittäminen. Tavoitteena on myös edistää monilajista kannanhoitoa. Siinä hirvieläinkantojen hoidossa otetaan nykyistä paremmin huomioon myös suurpetokantojen alueellinen tila ja runsaus. Hirvieläimet ovat etenkin sudelle ja karhulle tärkeä ravintoresurssi. Yhdistämällä monilajista riistatietoa osaksi käytännön verotussuunnittelua ja kannanhoitoa, voitaneen jatkossa todennäköisesti helpottaa suurpeto- ja hirvieläinkonflikteja.

Location

How to get there
Address

Yllästunturin luontokeskus Kellokas, Tunturintie, Äkäslompolo, Suomi

Municipality

Kolari

Organiser

Organiser

Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Contact details

Yllästunturin luontokeskus Kellokas kellokas@metsa.fi p. 0206 397039 Tunturintie 54, 95970 Äkäslompolo Yllästunturin luontokeskus Kellokas Suomen Riistakeskus

More information

Website of the event
Yllästunturin luontokeskus Kellokas
More information

Riistaluennot ovat osa Kellokkaan Tori- ja metsäpäivä ohjelmaa. Luennot ovat Kellokkaan auditoriossa ja luentoihin on vapaa pääsy kaikille. Tervetuloa!

We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x