Geavahat diehtočoahkuid geavaheaddjivásáhusa buorideapmin ja geavahanstatistihka čoaggimii. Joatkimiin siidduid geavaheami dohkkehat diehtočoahkuid geavaheami. Loga lasi.

x

Haltian Retkilauantai 3.12.

yleis retkilauantai infotv v2

Haltiassa vietetään Retkilauantaita joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina, jolloin Haltian palvelut ovat avoinna klo 21 saakka ja näyttelyhin on maksuton sisäänpääsy klo 17-21 välillä!

Joulukuun Retkilauantaina vietämme Haltiassa Joulumarkkinoita klo 12-16! Lisäksi Haltian lähiluonnossa on tunnelmallisesti valaistu, runoin kruunattu Joulupolku klo 16-19, joka huipentuu kutsuvasti Joulukahvilaan metsän siimeksessä.

Espoon kirjastoauto Välkky on Haltian edustalla retkilauantaina kello 12–14:30.

Haltian saunassa on jälleen yleiset saunavuorot klo 14–20. Kruunaa Nuuksio-retkesi rentouttavalla saunaelämyksellä Haltiassa. Naisten vuoro on aina parillisilla tunneilla ja miesten vuoro parittomilla.

Ravintola Haltiassa on tarjolla Luonto lautasella -lounas klo 11–16 sekä illallinen klo 17–20.

Haltian asiakaspalvelu ja retkineuvonta avoinna Retkilauantaina klo 10–21. Näyttelyihin on maksuton sisäänpääsy klo 17-21.

Tervetuloa koko perheen ja ystävien kesken aloittamaan ihana joulukuu!

Jokaisella Retkilauantailla on oma ohjelma: jokin retki, saunamahdollisuus sekä kirjastoauto Välkky paikanpäällä. Lue lisää: https://haltia.com/portfolio-item/haltian-avoimet-ovet/

www.haltia.com

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo, Suomi

Espoo

Suomen luontokeskus Haltia

www.haltia.com info@haltia.com

Retkipaikka

Fierbmesiidu →