We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Lintuhavaintokisa lapsille

Image by Joni Partanen

Mikä oli mieluisin lintutornista tai luontokeskuksen läheisyydestä tekemäsi havainto? Kerro se meille ja osallistu Liminganlahti- ja lintuaiheisten tuotteiden arvontaan!

Keräämme keväästä syksyyn lasten ja nuorten havaintoja luontokeskukseen sijoitettuun suureen linnunpönttöön. Kisaan voivat osallistua kaikki alaikäiset, jotka ovat tehneet vierailullaan jänniä havaintoja.

Mikä sitten on jännä havainto? Sen päättää osallistuja, eli kaikki havainnot "sorsasta" ja "pikkulinnusta" aina mustakurkkumurriin (no, tätä voi olla vaikeaa todeksi uskoa) ja merikotkaan käyvät. Kunhan osallistuja on itse iloinen haviksestaan!

Palkinnot arvotaan lokakuun alussa kaikkien havaintonsa kertoneiden kesken. Luontokeskuksesta voi hakea lainaan kiikarit helpottamaan havainnointia. Kysäise lisää henkilökunnalta!

Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, noin 35 km Oulun keskustasta ja 5 km Limingan keskustasta Lumijoen suuntaan. Opasteet 8-tieltä. Lähin lentokenttä sijaitsee Oulun lentoasemalla noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen (Oulunsalo). Lähin rautatieasema on Oulussa, jonne matkaa kertyy 34 kilometriä.

https://www.luontoon.fi/liminganlahdenluontokeskus/saapuminen

Liminganlahden luontokeskus, Rantakurvi, Liminka, Suomi

Liminka

Liminganlahden luontokeskus

Puhelin: 040 832 1781

Sähköposti: liminganlahti@metsa.fi