We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Kehtolauluja -taidenäyttely

Image by Kerttu Määttä

Kuusamolaisen taiteilijan Kerttu Määtän öljyvärimaalaukset ovat nyt esillä Oulangan luontokeskuksessa! Maalausten aiheena on kiehtovia pohjoisia luontoaiheita, metsää ja sen asukkeja.

Näin taiteilija kertoo itse näyttelystään: "Välineeni ovat monenlaiset; akryyli-, öljyväri- ja vesivärimaalaukset, grafiikka, piirustus, digitaaliset kuvat ja painotuotteet. Teen myös erilaisia tilaustöitä.

Näyttelyyn olen koonnut viimeisien vuosien maalauksiani luonnosta. Nimi “Kehtolaulu” kertoo omaa kokemustani metsän hoitavasta vaikutuksesta; sen syliin voi aina tuudittautua. Toivon sinun viettävän rauhallisen ja lämpöisen hetken, ehkäpä jopa sykkeesi laskee muutaman lyönnin. Akustiset maalaukset on tehty turvepohjalle, jonka ominaisuudet vähentävät kaikua ja hälyä avarissa tiloissa."

Jäitkö maalausten pauloihin? Kertun taidetta voit myös seurata Facebookissa!

Osoite: Oulangan luontokeskus, Liikasenvaarantie 132, 93900 Kuusamo.

Liikasenvaarantie 132, 93850 Kuusamo, Suomi

Kuusamo

Oulangan luontokeskus (Metsähallitus)

puh. 0206 396 850 oulanka@metsa.fi www.luontoon.fi/oulanganluontokeskus