We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Liikkeelle luontoon - esteetön luontotapahtuma Liesjärven kansallispuistossa

Image by Luonto kaikille-hanke/Paralympiakomitea

Suomen luonnonpäivänä 28.8. järjestetään esteettömiä luontotapahtumia Kiljavalla, Kurjenrahkassa ja Liesjärvellä. Tapahtumat ovat jatkoa vuonna 2019 järjestetylle, suuren suosion saaneelle Liikkeelle luontoon -tapahtumalle.

Liesjärven kansallispuistossa on mahdollisuus tutustua esteettömään reittiin ja saada samalla luontotietoutta ja -kokemuksia. Tapahtuma järjestetään esteettömällä Peukaloisen polulla (4km) ja Tittilammin keittokatoksen ympäristössä. Ohjelmassa on muun muassa erätaito- ja luontorasteja. Tittilammin keittokatoksella voi nauttia omakustanteisen keittolounaan.

Tapahtumasta vastaavat yhteistyössä Suomen Paralympiakomitea, erä- ja luonto-opasopiskelijat Lounais-Hämeen Koulutuskuntayhtymästä, Metsätuokio-yritys sekä Metsähallituksen Luontopalvelut.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, Tervetuloa!

Autolla saapuessa: Peukalolamminkankaan pysäköintialue, Kanteluksentie 580, Tammela, käännytään Katavalammintielle, ajetaan 300 m. https://www.luontoon.fi/liesjarvi/saapuminen

Kanteluksentie 580, Tammela, Suomi

Tammela

Metsähallitus

Metsähallitus: titta.jylhankangas@metsa.fi Suomen Paralympiakomitea: petri.rissanen@paralympia.fi

Suomen Paralympiakomitea, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Metsätuokio-yritys