We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Nuuksion Junior Ranger -leiri ja harrastus (11-13-vuotiaille)

Image by Elina Pilke

Oletko innostunut retkeilystä ja luonnosta? Haluatko tutustua Nuuksion kansallispuistoon? Junior Ranger on vielä harvan nuoren harrastus - tule mukaan tekemään jotain vähän erilaista! Junior Rangerit tutustuvat retkeillen Nuuksion kansallispuiston upeaan luontoon ja historiaan. Harrastuksessa tutuiksi tulevat Nuuksiossa tehtävä opastus, luonnontutkimus ja luonnonhoito (eri lajien auttaminen) sekä retkikohteiden huolto ja retkeilyrakentaminen. Kansallispuiston eläimet, kasvit ja niiden elinympäristöt ovat aina ohjelmassa tärkeänä osana.

Junior Ranger -harrastus aloitetaan osallistumalla kesäleirille Nuuksion kansallispuistossa, tämän vuoden leiri on 3.-5.8.2021. Leirit on suunnattu 11–13 -vuotiaille Nuuksiosta kiinnostuneille lähialueen nuorille. Leirin hinta on 80 euroa. Leirin jälkeen toiminta jatkuu 6-8 kertaa vuodessa järjestettävissä tapaamisessa. Tapaamisia on kaikkina vuodenaikoina. Tapaaminen voi olla päivänmittainen retki puistossa, jossa hiotaan esimerkiksi suunnistustaitoja tai yön yli kestävä retki, jossa ehtii toteuttamaan monipuolisempaa ohjelmaa. Junior Ranger -toiminnan vuosimaksu on 60 euroa, lisäksi voi olla erillisiä leirimaksuja. Junior Ranger -toiminnassa voi jatkaa 18-vuotiaaksi asti.

Nuuksion Junior Ranger -toimintaa järjestää Metsähallitus. Toiminta järjestetään suomeksi.

Tässä haussa valitaan enintään 20 nuorta mukaan Junior Ranger -ryhmään. Valinnan perusteena on kiinnostus luontoa ja Junior Ranger -toimintaa kohtaan. Etusija on Nuuksion kansallispuiston kotikuntien (Espoo, Kirkkonummi ja Vihti) nuorilla.

Kattilantie 426, Vihti, Suomi

Vihti

Metsähallitus

Lisätietoja sähköpostitse jr.nuuksio(at)metsa.fi tai puhelimitse 040 163 6200

Junior Ranger -toimintaa Nuuksion kansallispuistossa →
signup by 31.05.2021

Haku toimintaan tästä linkistä.