We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x

Vaarallisia vaaramaisemia kuvitusnäyttelyssä

Image by Emmi Jormalainen

Kolin luontokeskus Ukon lastennurkkauksessa on kevätkauden esillä kuvittaja Emmi Jormalaisen Eksyksissä -kuvitusnäyttely. Jormalainen on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka saa inspiraationsa eläimistä ja luonnosta, kuten ympäröivistä Kolin maisemista. Jormalainen on työskennellyt helmikuun ajan Kolin Ryynäsen taiteilijaresidenssissä.

Tämän näyttelyn kuvat on koottu kirjasta "Eksyksissä - Being Lost" (omakustanne 2019). Eksyksissä on kokeellinen, sanaton kirja hevosesta, joka etsii ystävää. Kirjan tarina kulkee eteenpäin pelkästään kuvien avulla eikä tarinan ymmärtämiseen tarvita kieltä tai lukutaitoa. Alkuperäiset piirrokset ovat toteutettu lyijykynällä paperille. Tätä näyttelyä varten ne on suurennettu digitaalisiksi tulosteiksi.

Jormalainen on tunnettu lastenkirjakuvituksistaan kuten Puluboista. Eksyksissä-kuvilla hän on voittanut 1. palkinnon Mikkelin kuvitustriennaalissa.

Eksyksissä -kuvitusnäyttely avautuu lauantaina 20.2.2021 ja on nähtävillä Kolin luontokeskus Ukossa kesäkuun loppuun saakka. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan!

Ylä-kolintie 39, Lieksa, Suomi

Lieksa

Metsähallitus

Kolin luontokeskus Ukko, p. 0205 64 5654 Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli

Lisätietoja: Emmi Jormalainen p. 040 069 4554 instagram@illustratoremmi